VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile orei 13:00 prezentate de Corina Bezer

În ediția de azi:

– Mai sunt opt ore. Cetățenii cu drept de vot își pot exprima dreptul până la ora 21:00. La cele 1 958 de secții de votare deschise pentru scrutin sunt așteptați peste 2,7 milioane de alegători;

– Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chișinăuienilor. Democrația se ține pe votul nostru a menționat președinta Maia Sandu;

– La fel ca și în scrutinele precedente, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani înregistrează cea mai scăzută prezență la vot. Până acum, doar aproximativ 4 procente dintre aceștia și-au manifestat opțiunea de vot.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.