VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile de la ora 17.00 prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Întrunirea așa zișilor lideri transnistreni la Tiraspol este privită de autoritățile de la Chișinău drept o intenție de a agita spiritele;

– Și Mircea Geoană, consideră că Declarațiile precum că cererea de anexare a Transnistriei la Federația Rusă constituie o formă de presiune psihologică, pe fundalul alegerilor prezidențiale din toamna anului curent;

– Pensiile vor crește cu 6 la sută, și nu cu 4,2 procente, așa cum a fost anunțat anterior;

Protecția temporară acordată persoanelor strămutate din Ucraina este prelungită cu încă un an, până pe întâi martie 2025.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.