VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE AMIEZII, prezentate de Sandu Scobioala 02.02.2023

În ediția de azi:

  1. Capitala ar putea rămâne fără apă, avertizează primarul Ion Ceban. Ce spun autoritățile, dar și distribuitorul Premier Energy, vă relatăm în jurnal.

2. Condiții mai bune în cadrul centrelor de zi pentru îngrijirea copiilor de la patru luni până la trei ani. Detalii, imediat.

3. Zeci de bătrâni din capitală vin zilnic la cantina socială a Misiunii Diaconia, fondată de Mitropolia Basarabiei, unde sunt serviți cu un prânz cald. Istoria acestora, o aflați în cadrul ediției.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.