VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile amiezii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

– Procuratura Generală va cerceta de ce Serviciul de Informații și Securitate și Ministerul Apărării nu au intervenit la timp în cazul fostului șef al Statului Major al Armatei Naționale, Igor Gorgan. Declarația a fost făcută de procurorul general Ion Munteanu.

– Oligarhul fugar, Ilan Șor, deputata Marina Tauber și bașcana Găgăuziei, Evghenia Guțul, au rămas fără conturi pe Facebook, după ce Facebook le-a blocat, pe motiv ca sunt persoane periculoase.

– Alegerile europarlamentare au început în Estonia și Olanda.În România alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în 9 iunie.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.