VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Steven Fisher: Dacă R. Moldova va deveni mai prosperă și mai stabilă, cei din stânga Nistrului își vor dori reintegrarea

”Cu cât mai prosperă, stabilă și atractivă va deveni Moldova, cu atât mai ușor cei din partea stângă a Nistrului se vor convinge că reintegrarea este pozitivă”. De această opinie este Steven Fisher, ambasadorul Marii Britanii în R. Moldova.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, ambasadorul a subliniat că ”pentru o reintegrare reușită, Republica Moldova trebuie să se dezvolte pe calea spre UE, spre democrație, stabilitate și prosperitate”.

Pentru o reintegrare reușită, Republica Moldova trebuie să se dezvolte pe calea spre UE, spre democrație, stabilitate și prosperitate. Mulți din comunitatea internațională ajută guvernul moldovean să atingă aceste scopuri. Cu cât mai prosperă, stabilă și atractivă va deveni Moldova, astfel vor fi mai ușor convinși cei din partea stângă a Nistrului că reintegrarea e pozitivă și pentru ei. Ajutor indirect pentru Moldova vine din partea UE, SUA, Marea Britanie care ajută țara să progreseze și să facă această reintegrare reușită în viitor”, a subliniat ambasadorul.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.