VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Maria Filimon

În editia de azi:

– E un drum anevoios, dar independența trebuie consolidată pentru a promova libertatea cuvântului și democrația, spune jurnalistul Dumitru Țâra.

– Limba română este tot mai respectată la ea acasă, în comparație cu anii dinaintea independenței. Este opinia fostei deputate Ecaterina Mardarovici.

– Francesco Duluță, un tânar, care s-a născut în Italia și are cetățenie italiană, are un singur vis – să se mute cu traiul în Republica Moldova și să promoveze cultură țării.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.