VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii prezentata de Corina Bezer

În ediția de azi:

1. 720 de mii de cereri au fost depuse pentru a beneficia de ajutor pentru perioada rece. Șase sute de mii de cetățeni se regăsesc la categoria vulnerabilitate extremă, foarte ridicată și ridicată.

2. Criza de cadre didactice se acutizează. Deficitul de profesori este de peste 7 mii, atenționează sindicatele din educație. Autoritățile promit majorări de salarii cu 15%.

3. Începând cu 1 ianuarie 2024, salariu minim pe țară se stabilește în cuantum de 5.000 de lei lunar pentru un program complet de lucru. Acestea, dar și alte subiecte și reportaje sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Corina Bezer

    Prezentatoarea Retrospectivei Săptămânii în fiecare duminică la Vocea Basarabiei și editor-coordonator al jurnalului de la ora 13:00. Anterior, a fost prezentatoare, producătoare și editor-coordonator la Televiziunea Publică Moldova 1 și redactor-șef al portalului de știri Liber. Consideră că dedicația este cheia pentru a face un jurnalism de calitate.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.