VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Corina Bezer

În ediția de azi:

  • Începând de duminică, 26 noiembrie, și până la începutul lunii decembrie, moldovenii vor afla ce grad de vulnerabilitate au și cât va constitui compensația din factură.
  • Zeci de microbuze au staționat joi în Piața Marii Adunări Naționale, în semn de protest față de modificarea legislației în domeniul transporturilor rutiere. Autoritățile spun că sunt deschise la dialog.
  • Republica Moldova trebuie să adere la Uniunea Europeană ca un stat unitar și integru, împreună cu regiunea transnistreană, spune fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

Acestea, dar și alte subiecte și reportaje sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.