VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer

În această ediție:

1. Salarii mai mari pentru medici, indemnizații unice pentru profesori și măsuri de susținere în perioada rece a anului. Premierul Dorin Recean a anunțat lansarea programului „Spor pentru Moldova”.

2. Și anul acesta, moldovenii vor beneficia de compensații pentru încălzire în perioada rece. Deși autoritățile afirmă că va fi o iarnă mai ușoară, cei mai mulți consumatori se tem că nu vor face față cheltuielilor.

3. Peste 50 la sută din plantațiile de viță de vie nu mai sunt eficiente, spune Gheorghe Gaberi, președintele Asociației Producătorilor și Exportatorilor

Acestea, dar și alte subiecte și reportaje sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Corina Bezer

    Prezentatoarea Retrospectivei Săptămânii în fiecare duminică la Vocea Basarabiei și editor-coordonator al jurnalului de la ora 13:00. Anterior, a fost prezentatoare, producătoare și editor-coordonator la Televiziunea Publică Moldova 1 și redactor-șef al portalului de știri Liber. Consideră că dedicația este cheia pentru a face un jurnalism de calitate.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.