VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Corina Bezer

În ediția de azi:

1. Pentru ca tariful la gazele naturale pentru consumatori să coboare la 13 lei, gazul trebuie procurat la jumătate de preț, spune spune președintele Moldovagaz, Vadim Ceban.

2. În ultimii 26 de ani, Republica Moldova a fost obligată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului să plătească despăgubiri de peste 22 de milioane de euro, fiind condamnată de aproape 600 de ori.

3. Cu bani românești, în municipul Strășeni a fost lansat un proiect de iluminat public cu utilizarea sistemului inteligent de management energetic. Acestea, dar și alte subiecte și reportaje sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.