VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Corina Bezer 09.07.2023

În ediția de azi:

1. Din această săptămână, avem energie electrică mai ieftină. ANRE a aprobat noile tarife, iar consumatorii de la Premier Energy vor plăti cu 42 de bani mai puțin.

2. Aproape 300 de persoane care au activat anterior în bază de patentă de întreprinzător, au trecut la regimul de activitate independentă. Aceștia au procurat câte o casă de marcat.

3. S-au împlinit 74 de ani de la al doilea val de deportări, cel mai mare val al deportărilor staliniste organizate în Basarabia, în 1949. Mai multe evenimente de comemorare au avut loc în capitală, dar și în alte localități. Acestea, dar și alte subiecte și reportaje sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.