VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva Sâptămânii prezentată de Corina Bezer 09.04.2023

În ediția de azi:

1. Începând cu luna aprilie, cetățenii nu mai beneficiază de compensații pentru facturile la gaz și energie electrică. Câți bani au fost alocați până acum de Guvern pentru a ajuta moldovenii în perioada rece a anului, aflați la Retrospectiva Săptămânii.

2. România va oferi patru mii de tone de motorină pentru a ajuta agricultorii moldoveni să efectueze lucrările de primăvară. Totodată, Guvernul a dat undă verde negocierilor pentru renovarea a trei poduri peste râul Prut. Care sunt aceste trasee, vedeți la sinteza săptămânii.

3. De la începutul războiului în Ucraina, mulți cetățeni ai Republicii Moldova s-au grăbit să ajute refugiații cu hrană, adăpost și alte necesități. Care este atitudinea populației generale față de persoanele refugiate din Ucraina, aflați în jurnal. Acestea, dar și alte subiecte și reportaje care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Corina Bezer

    Prezentatoarea Retrospectivei Săptămânii în fiecare duminică la Vocea Basarabiei și editor-coordonator al jurnalului de la ora 13:00. Anterior, a fost prezentatoare, producătoare și editor-coordonator la Televiziunea Publică Moldova 1 și redactor-șef al portalului de știri Liber. Consideră că dedicația este cheia pentru a face un jurnalism de calitate.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.