VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Retrospectiva Săptămânii la Vocea Basarabiei din 23.09.2023, prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

– Președinta Maia Sandu la Adunare Generală a ONU: Aderarea Moldovei la UE este singura cale de a ne proteja libertatea, pacea și democrația

-Deputații lui Șor, Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi au rămas fără imunitate parlamentară, fiind acuzați de fapte de corupție.

-Chișinăul va găzdui cea de-a patra reuniune a Platformei de Sprijin pentru Moldova. Pe 17 octombrie sunt așteptați la Chișinău reprezentanți din peste 30 de țări și organizații internaționale, a declarat premierul, Dorin Recean.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.