VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII la Vocea Basarabiei cu Maria Filimon: 24.12.2022

- Explozie de infecții respiratorii în Republica Moldova. Ministra Sănătății, Ala Nemerenco spune că spitalele raionale, cele municipale și republicane, dar și secțiile de reanimare ale acestora sunt pline de pacienți care luptă cu virozele. Sefa de la Sanatate precizeaza că boala se manifestă cel mai agresiv în cazul copiilor.Autoritățile fac apel la părinți să nu practice automedicația și să se adreseze la medic chiar de la primele simptome.

- Din 2023, angajații institutiilor de stat vor primi salarii mai mari cu 16 la sută. Totodata, cei cu venituri mai mici vor beneficia de majorări mai mari, a declarat prim-ministra Natalia Gavrilita, la ședința Guvernului.

- Conturile din Israel, țară care l-ar găzdui din 2019 pe politicianul fugar Ilan Șor au fost înghețate de autoritățile de la Tel Aviv. Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către ministrul Justiței. Sergiu Litvinenco a scris despre acest lucru și pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.