VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII la Vocea Basarabiei cu Maria Filimon: 14.01.2023

În ediția de astăzi:

- Șoferii care nu vor ceda trecerea pietonilor ar putea rămâne fără permis de conducere, iar cei care încalcă limita de viteză riscă amenzi usturătoare. Asta se întâmplă, după ce, în ultima perioadă s-a produs un număr mare de accidente rutiere la trecerile de pietoni. Prevederile sunt incluse într-un proiect de lege elaborat de Ministerul Afacerilor Interne și care urmează să fie votat în lectură finală în Parlament.

- Republica Moldova a mai făcut un pas mare pentru a-și asigura securitatea energetică. Asta după ce Guvernul a aprobat reglementările necesare pentru buna funcționare a transportului de gaze în regim backhaul.

- În cadrul guvernării există discuții în contradictoriu pe anumite subiecte. Printre acestea se numără politica fiscală, precum și unele programe bugetare. Declarația apartine prim-ministrei Natalia Gavrilița și a fost făcută în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.