VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII la Vocea Basarabiei cu Corina Bezer: 15.01.2023

În ediția de astăzi:

  • Tariful la serviciile de apă și canalizare s-a majorat. Ce spun oamenii și cum vor face față cheltuielilor tot mai mari, vedeți la sinteza săptămânii.
  • În această săptămână, virusul gripal a continuat să facă ravagii. Capitala se află în alertă epidemiologică. Detalii, imediat.
  • Anul acesta se anunță a fi dificil pentru agricultori. Ce soluții propun autoritățile, vedeți la Retrospectiva Săptămânii.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.