VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII cu Maria Filimon la Vocea Basarabiei 11.02.2023

Discutăm despre principalele teme ale săptămânii:

- Încrederea în justiție nu se construiește prin condamnări pe bandă rulantă, ci prin respectarea tuturor procedurilor juridice. Declarația a fost făcută de șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei.

- Reforma justiției trebuia să fie subiectul în jurul căruia partidul de guvernare PAS să unească întreaga societate și clasă politică. Este opinia enunțată de comentatorul politic, Alexei Tulbure în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei.

- Reforma justiției și lupta împotriva corupției reprezintă încă un subiect sensibil în societate. Deși aceasta a devenit principala teză a guvernării, oamenii spun că așteaptă schimbări mai rapide, iar toate forțele politice să-și unească eforturile pentru atingerea acestui obiectiv.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.