VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII cu Corina Bezer 22.01.2023

În ediția de astăzi, facem radiografia celor mai importante evenimente sociale ale săptămânii împreună cu Corina Bezer.

  • Săptămâna a fost marcată de valul de gripă și viroze, care continuă să predomine în toată republica. Ce spun medicii, dar și pacienții, vedeți la sinteza săptămânii.
  • Republica Moldova rămâne tot mai săracă demografic de la an la an. Mii de oameni își iau valiza și aleg să plece peste hotare în căutarea unui trai mai bun.
  • Ce spun oamenii din sate despre fenomenul migrației, aflați în jurnal. În a 333-a zi de război, am mers în satul Crasnoarmeiscoe din raionul Hâncești, locuit predominant de oameni de etnie ucraineană și am aflat în ce limbă vorbesc și cum sunt afectați de războiul din țara lor de origine. Detalii, la Retrospectiva săptămânii. Acestea, dar și alte știri care au marcat săptămâna, vă invităm să le urmăriți în jurnal.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.