VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Resturi din avionul lui Prigojin, găsite la 3 kilometri de locul prăbușirii: Ce indică acest lucru

O aripă și o parte din trenul de aterizare ale avionului în care a murit Evgheni Prigojin au fost găsite la circe 3 kilometri distanță de locul prăbușirii, arată noi imagini postate pe rețelele sociale. Acest lucru indică faptul că avionul s-a dezintegrat în aer, însă nu oferă indicii asupra cauzei.

Noile imagini au apărut în presa rusă, potrivit consilierului în Ministerul de Interne ucrainean, Anton Gherașcenko.

„Aripa și trenul de aterizare ale avionului lui Prigojin au fost găsite, relatează presa rusă. Acestea au căzut la 3 kilometri de locul prăbușirii, în râul Lodijenka, în apropierea gării Kujenkino. La câteva sute de metri de locul unde a fost găsită coada avionului – presa rusă. Acest lucru ar putea confirma versiunea potrivit căreia avionul s-a rupt în aer”, a scris Anton Gherașcenko în postarea sa, în care a distribuit și imaginile în care se văd trenul de aterizare și o aripă de avion, căzute undeva într-o pădure.

Alte imagini arată cum aripa este trasă cu un tractor din pădure, pentru a fi dusă în alt loc pentru inspecție. Prăbușirea avionului lui Prigojin este în continuare învăluită în mister, iar cauzele sunt neclare, notează digi24.ro.

Au apărut mai multe ipoteze și a fost găsit și un prim suspect responabil de acest eveniment.

Cadavrul lui Evgheni Prigojin a fost identificat în cele din urmă, iar președintele rus Vladimir Putin a comentat cazul la mai bine de o zi după prăbușirea avionului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.