VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Reacția Moscovei, după ce R. Moldova a redus numărul diplomaților ruși acreditați la Chișinău

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a venit cu o reacție după ce astăzi, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat că numărul diplomaților ruși acreditați la Chișinău va fi redus.

În cadrul unui briefing de presă, Zaharova a declarat că decizia autorităților de la Chișinău este nejustificată și neprietenoasă.

Aceste acțiuni ale conducerii de la Chișinău nu vor rămâne fără un răspuns. Este încă un pas al Moldovei în distrugerea relațiilor bilaterale. Pentru a-și arăta devotamentul față de partenerii europeni, conducerea de la Chișinău trece noi limite și tot mai activ preia experiența pre-baltico-ucraineană”, a comentat Zaharova.

Reamintim că decizia autorităților de la Chișinău vine ca urmare a numeroaselor acțiuni neprietenoase ale Rusiei față de Republica Moldova, care nu au legătură cu mandatul diplomatic, precum și tentativelor de destabilizare a situație interne din țara noastră.

Citește și: Ambasadorul Rusiei, convocat la MAEIE pentru a oferi explicații privind acțiunile de spionaj în R. Moldova

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.