VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Reacția lui Grosu la felicitarea lui Putin pentru moldoveni: E o fățărnicie

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o reacție, după ce președintele rus, Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare pentru moldoveni cu ocazia Zilei Victoriei.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, șeful Legislativului a menționat că nu crede în sinceritatea președintelui rus.

Eu nu cred în sinceritatea acestui om. Un om care a declanșat un război groaznic în țara vecină ne urează pace și sănătate, cum să crezi așa om? Zeci și sute de mii de cetățeni ai lui trimiși să moară acolo, să omoare alți oameni, să radă orașe și sate de pe fața pământului, el nouă ne urează pace și sănătate. Am o senzație că e o fățărnicie. Acest personaj oribil care va intra în istorie drept cel ce a declanșat războiul în secolul 21 încearcă să paraziteze pe memoria și suferințele a zeci și zeci de milioane de oameni care au murit, au rămas schilodiți, care din cauza regimului de atunci au fost trimiși în Siberia… E o încercare de a capitaliza pe această tragedie a secolului 20 care ne-a atins și pe noi și pe acest teritoriu”, a comentat Igor Grosu.

Menționăm că Rusia folosește simbolurile celui de-Al Doilea Război Mondial pentru a îndreptăți și promova agresiunea sa în Ucraina. Din această cauză, autoritățile R. Moldova au avertizat că cetățenii care vor purta simboluri interzise de 9 mai vor fi amendați.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.