VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO / Povestea unei moldovence care îi învață pe irlandezi limba engleză

Cunoașterea unei limbi străine este o oportunitate de a comunica cu o mulțime de oameni, de a călători, dar și de a studia în străinătate. Asta o demonstrează și povestea de viață a Nataliei, o tânără de 26 de ani, care de nevoie a plecat în Irlanda. Fără să știe însă că acolo avea să realizeze cel mai mare vis al ei, cel de a deveni profesoară.

Autor

  • Diana Botnaru

    Tace mult și lucrează la fel de mult. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM. Cotidianul.md, Gazeta de Chișinău, Ea.md sunt câteva din redacțiile din care a făcut parte. Domeniul socio-cultural e cel pe care se axează la Vocea Basarabiei.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.