VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Poliția arată cum autoritățile din domeniul securității naționale se antrenează pentru summitul din iunie

În contextul Summit-ului Comunității Politice Europene (CPE) care va avea loc pe data de 1 iunie în Republica Moldova, autoritățile anunță măsuri sporite de securitate.

Astăzi, Poliția R. Moldova a publicat un video în care arată cum autoritățile în domeniul securității naționale se antrenează pentru summitul din 1 iunie, când R. Moldova va fi vizitată de zeci de șefi de stat.

BPDS “Fulger” a IGP împreună cu polițiștii polonezi în timpul antrenamentelor”, subliniază oamenii legii.

Reamintim că, în vederea asigurării siguranței și securității aeronautice, toate zborurile aeronavelor civile fi interzise pe întreg spațiul aerian al Republicii Moldova pentru intervalul de timp 1 iunie ora 00.00 (ora locală) până pe 2 iunie ora 07.00 (ora locală), excepție făcând aeronavele oficiale.

În cazul aeronavelor fără pilot (drone) civile, interdicția de zbor este pentru perioada 31 mai ora 00.00 (ora locală), până pe 2 iunie ora 07:00 (ora locală).

De asemenea, începând cu 15 mai, parcarea auto din preajma Aeroportului Internațional Chișinău va activa în regim special până în data de 25 mai, perioadă în care parcarea transportului auto la etajele inferioare va fi interzisă. Etajul superior va fi disponibil pentru parcare, însă, în perioada 25.05 - 02.06 (până la 07.00 ora locală) accesul în parcarea Aeroportului va fi interzis pe toate nivelele.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.