VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Percheziții în oficiile și depozitele a 5 agenți economici importatori de produse piscicole. Detalii IGP

Polițiștii au efectuat, pe 2 februarie curent, șapte percheziții în oficiile și depozitele a 5 agenți economici importatori de produse piscicole din mun. Chișinău. În rezultatul perchezițiilor, au fost depistate mai multe loturi de produse neconforme.

Potrivit oamenilor legii, o parte din produse erau păstrate în depozitele frigorifice, iar o altă cantitate în urma procesării a fost plasată pe piață, eludând investigațiile de laborator necesare conform legii.

În rezultat s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2022 - ianuarie 2023 în comerț au fost plasate mai multe loturi de produse alimentare neconforme cu încălcări grave ale legislației privind siguranța alimentară.

În urma măsurilor întreprinse au fost identificate toate loturile de produse, inclusiv cele aflate în proces de prelucrare.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.