VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Oleg Istrati, manager Zimbru Chișinău: Mă tem că în 10 ani vom ajunge la nivel de amatori de fotbal

Invitatul emisiunii ”Pe Aripile Sportului” este managerul de la Zimbru Chișinău, Oleg Istrati. Oficialul clubului de fotbal din capitală vorbește despre situația financiară a echipei și despre obiectivele de viitor pe care și le propune multipla campioană.

„Cluburile de fotbal R. Moldova sunt întotdeauna la limita falimentului, un sigur sezon fără cupele europene aproape că garantează desființarea” susține Oleg Istrati.

De asemenea managerul Zimbrului povestește despre cum are loc procesul de „racolare” a jucătorilor străini și de ce echipele moldovenești se orientează, preponderent, spre Africa și nu spre țările din America Latină. Component al selecționatei U17, la Euro 2002, fostul portar rememorează „aventura” micilor tricolori la acel turneu final: I-am văzut pe Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.