VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ O ministră din R. Moldova susține că este amenințată: „Mă simt în pericol”

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, declară că este amenințată și „se simte în pericol”.

Oficiala a mărturisit că a depistat în timpul schimbării roților de iarnă pe cele de vară că toate cauciucurile erau tăiate. Ala Nemerenco subliniază că a depus și o plângere la poliție în acest sens.

„Nu cunosc cine a tăiat cauciucurile, însă mă simt în pericol. Am mai trecut prin asta și în 2019. Este o amenințare. M-am adresat cu mai multe subiecte, nu doar cu acesta, la poliție. Deocamdată, nu am ce să vă spun pozitiv”, a declarat Ala Nemerenco jurnaliștilor.

Menționăm că ieri, ministra a venit cu precizări privind unele informații din spațiul public referitoare la faptul că anumiți prestatori de servicii medicale în domeniul fertilizării in vitro ar activa fără autorizații eliberate de Agenție.

Până în prezent, niciun prestator de servicii medicale de fertilizare in vitro, fie public sau privat, nu deține autorizație eliberată de Agenția de Transplant, urmând ca în perioada următoare toți să se conformeze cerințelor noi”, a scris ministra pe o rețea de socializare, unde a amintit și de cauciucurile tăiate.

Imagini video: Agora

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.