VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Ministrul Educației, mesaj de Ziua Studentului: Ne străduim să investim cât mai mult în universități pentru a le moderniza

Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, ministrul subliniază că Ministerul Educației face tot posibilul pentru a moderniza universitățile din țară.

Dragi tineri și tinere, sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului! Indiferent dacă sunteți acasă sau peste hotare, sper tare mult că aveți parte de cei mai frumoși ani din viața voastră. Eu îmi amintesc cu mare drag de anii de studenție, de toate elementele caracteristice studenției și vă urez experiențe cât mai frumoase!

Noi, la Ministerul Educației și Cercetării ne străduim să investim cât mai mult în universitățile din Republica Moldova, să le modernizăm. Vorbim despre aproape un miliard de lei care deja merg în universitățile noastre pentru modernizarea condițiilor de trai în cămine, pentru laboratoare, dotări și toate celelalte necesare astfel ca să asigurăm calitatea studiilor. Ne dorim ca un număr cât mai are de tineri din țara noastră să aleagă să învețe în universitățile noastre, iar cei care învață peste hotare să decidă să revină și să pună umărul la dezvoltarea Republicii Moldova”, a declarat Perciun.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.