VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Marcel Spatari și-a dat demisia din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Cine îl va înlocui

Alexei Buzu este noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, după ce Marcel Spatari și-a dat demisia din această funcție. Un anunț în acest sens a fost făcut luni, 9 ianuarie, de către prim-ministra Natalia Gavrilița în cadrul unei conferințe de presă.

Prim-ministra Gavrilița i-a mulțumit lui Spatari pentru eforturile depuse și pentru reformele implementate.

„Anunț, cu regret, plecarea din Guvern a colegului nostru Marcel Spatari. Îi mulțumesc pentru efortul depus timp de un an și jumătate cota la cot u mine și cu întreaga echipă guvernamentală”, a declarat Gavrilița. 

„Am depus cererea la minister. Plecare mea din funcție este o decizie personală, asumată, pregătită”, a declarat Marcel Spatari.

Alexei Buzu va prelua portofoliul de ministru al Muncii și Protecției Sociale.

Alexei Buzu a fost până în prezent președintele ONG-ului Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare.

Mesaj de adio de la ministrul Marcel Spatari: Uitându-mă în spate pot să vă spun că sunt încrezător și optimist

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.