VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sandu prezintă retrospectiva vizitelor în raioane: Cetățenii noștri vor o viață mai bună acasă, alături de familie și cei dragi

Președinta țării, Maia Sandu, a publicat pe pagina sa de Facebook retrospectiva vizitelor în raioane în perioada ianuarie-octombrie 2023.

Astfel, în ultimele 10 luni șefa statului a discutat cu mii de oameni din circa 55 de localități, în peste 20 de raioane și municipii.

De la Strășeni la Dondușeni, Leova sau Ialoveni, de la Bălți la Ștefan Vodă și de la Edineț la Cahul, peste tot cetățenii noștri vor o viață mai bună acasă, alături de familie și cei dragi. Locuitorii satelor și orașelor noastre văd rezultatele concrete ale programului „Satul European”. Apropierea noastră de Uniunea Europeană înseamnă drumuri renovate, spitale modernizate, oameni de afaceri sprijiniți de stat, apă și canalizare. Uniunea Europeană acasă înseamnă un nivel de trai european în localitățile noastre”, a menționat șefa statului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.