VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Lupte ilegale cu câini la Nisporeni: Șapte români și un moldovean, reținuți

Șapte bărbați din România și unul din Republica Moldova au fost reținuți de oamenii legii pentru cruzime manifestată față de câini prin participarea la lupte ilegale.

Potrivit Poliției, aceștia au organizat la sfârșitul săptămânii precedente lupte cu câini în orașul Nisporeni.

Pentru anihilarea activității infracționale a celor 40 de participanți și spectatori din Moldova, Bulgaria și România, autoritățile din țara noastră au făcut o echipă comună de investigații cu cele din România, sub egida Eurojust. Sâmbăta noaptea, oamenii legii au intervenit în forță. Intervenția a avut loc la locul desfășurării luptelor ilegale între câini, pe un teren de la marginea orașului Nisporeni”, subliniază oamenii legii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.