VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Liderul partidului „Șansă”, prima reacție după decizia CSE: Nimeni nu a anulat condamnările la CEDO!

Alexei Lungu, liderul Partidului „Șansă” a venit cu prima reacție, după ce Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a decis anularea înregistrării concurenților electorali desemnați de partidul politic „Șansă” în cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie.

Într-un video postat pe o rețea de socializare, Alexei Lungu a menționat că „ceea s-a întâmplat astăzi este o crimă împotriva poporului moldovean, a economiei noastre, a suveranității și a viitorului țării”.

„Astăzi, stimați guvernanți, care aveți o minte bolnavă, am văzut firea voastră adevărată. De astăzi devenim o echipă și mai puternică. Suntem singurul partid de opoziție și singura forță politică care știe cum să scape de PAS. Noi suntem uniți și puternici și vom merge în continuare pe calea dezvoltării R. Moldova. Guvernul Sandu ne-a scos din cursa electorală în cel mai rușinos mod cu două zile înainte de alegeri”, a declarat acesta.

Totodată, Alexei Lungu a subliniat că se va adresa la CEDO referitor la acest caz.

„Nimeni nu a anulat condamnările la CEDO, nici răspunderea penală pentru depășirea atribuțiilor de serviciu și nimeni nu a anulat punctul care prevede uzurparea puterii în stat. Așa, devenim și mai puternici!”, a mai menționat acesta.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.