VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Incendiu uriaș într-un mall din suburbiile Moscovei

Incendiu uriaș într-un mall din suburbiile capitalei ruse. Focul a izbucnit la ora 6 dimineața și s-a întins pe o suprafață de aproape două hectare. Autoritățile cercetează cauzele, inclusiv posibilitatea unei incendieri intenționate.

Ministrul Situaților de Urgență din Rusia a precizat că arde o suprafață de aproximativ 17 mii de metri pătrați, iar intervenția pompierilor este complicată de modul în care construcția a fost ridicată, având în federe și faptul că acoperișul centrului comercial s-a prăbușit.

Totodată, conform agenției Interfax, procuratura din regiunea Moscova a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului. Din primele informații, nu au fost raportate victime. De asemenea, autoritățile mai transmit că nu s-au înregistrat niveluri în exces de substanțe nocive în atmosferă.

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se observă cum o explozie distrugea întreaga fațadă a centrului comercial. De asemenea, agenția Ria Novasti transmite, citând autoritățile care acționează pentru stingerea focului, faptul că incendierea intenționată a centrului comercial este printre posibilele cauze.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.