VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Ilan Șor: PAS urmărește să renunțe la statutul de neutralitate a R. Moldova și să depună cerere de aderare la NATO

Liderul Partidului „ȘOR”, fugarul Ilan Șor a venit cu o reacție după anunțul ministrului Justiției privind scoaterea în afara legii a formațiunii politice pe care o conduce. Acesta declară că „PAS urmărește să ia mandatele Partidului „ȘOR”, ca să obțină majoritate constituțională în Parlament” pentru a putea modifica Legea Supremă și să renunțe la statutul de neutralitate a Republicii Moldova.

„Prin anunțul ministrului (IN)Justiției, Sergiu Litvinenco, privind scoaterea Partidului „ȘOR” în afara legii, PAS urmărește să ia mandatele Partidului „ȘOR”, ca să obțină majoritate constituțională în Parlament. Imediat după aceasta, vor modifica Legea Supremă, vor renunța la neutralitate și vor depune cerere de aderare a Republicii Moldova la NATO. Astfel, vor aduce războiul pe teritoriul țării noastre. Vor face din Moldova o a doua Ucraina”, a spus Șor.

Acesta a îndemnat colegii, membrii partidului, simpatizanții formațiunii, „să purceadă la luptă” pentru a elibera „Moldova de cei care au capturat-o și au condamnat-o la sărăcie, iar acum vor război”.

„Îi îndemn pe toți colegii, membrii partidului, simpatizanții formațiunii, prietenii să purcedem la luptă. Chiar de-o fi ultima, să fie o luptă cu victorie, nu pentru Partidul „ȘOR”, ci pentru binele cetățenilor moldoveni. Haideți să eliberăm Moldova de cei care au capturat-o și au condamnat-o la sărăcie, iar acum vor război. Lupta abia începe. Va fi ultima, dar decisivă pentru suveranitatea, securitatea și integritatea Republicii Moldova!”, a mai spus fugarul Ilan Șor.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.