VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Igor Teterea, antrenor de tenis: ”Djokovic mi-a vorbit în română”

Invitatul emisiunii Pe Aripile SPortului este Igor Teterea, antrenor de tenis și directorul Clubului de tenis VVS Orhei. Analiza US Open-ului, rivalitatea dintre cei trei “titani”: Federer, Djokovic și Nadal, realitățile din tenisul moldovenesc, precum activitatea clubului pe care îl conduce sunt principalele subiecte de discuție.

De asemenea, tânărul antrenor a retrăit momentul în care s-a întâlnit cu liderul mondial, Novak Djokovic. „Mi-a vorbit în română, am făcut fotografii și mi-a oferit mai multe autografe”, spune Igor Teterea.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.