VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Festivalul „Zilele Chișinăului”, pentru al 3-lea an consecutiv în România

În localitatea Sărata Monteoru din România a fost organizat, pentru al treilea an consecutiv, Festivalul „Zilele Chișinăului la Buzău”.

În prima zi a festivalului, pe scena din Sărata Monteoru au urcat talentații noștri artiști: Marcel Ștefăneț și proiectul Ethno Republic, Brio Sonores, Adriana Ochișanu, Fetele din Botoșani și Viorica Lupu.

Muzică de calitate, artiști extraordinari, meșteri populari din Republica Moldova, care și-au expus lucrările la târg, ateliere de creație, paradă cu torțe, parada portului popular și multe alte activități pentru adulți și copii, de toate avem în aceste zile la Buzău, unde prezentăm cultura, tradițiile și obiceiurile noastre comune. Colaborarea frumoasă pe care o avem cu județul Buzău, înfrățit cu municipiul Chișinău, este una specială. Împreună și cu suportul financiar al buzoienilor reușim să implementăm proiecte frumoase în Capitala noastră. Mulțumim președintelui Consiliului județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pentru deschidere și colaborare”, anunță Primăria Capitalei.

Totodată, autoritățile municipale subliniază că și în următoarele 2 zile, la Festivalul „Zilele Chișinăului la Buzău” de la Sărata Monteoru, oamenii pot savura din muzica bună și atmosfera de sărbătoare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.