VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Droguri în valoare de 700.000 de lei, ridicate dintr-un apartament din Chișinău: O persoană, reținută

Membrul activ unui grup infracțional specializat în trafic de droguri din Germania a fost reținut de oamenii legii.

În cadrul operațiunii au fost ridicate droguri în valoare de peste 700.000 de lei (peste 2600 pastile Ecstasy și 50 grame de cocaină).

Potrivit PCCOCS, drogurile erau aduse în Moldova prin rute de pasageri din Germania, camuflate în obiecte de uz casnic de către liderul grupului.

În Moldova, tânărul de 22 de ani, cu rol de depozitar și curier a închiriat un apartament în Chișinău, pentru păstrarea drogurilor. Acolo, drogurile erau divizate în alte cantități angro – a câte 50-100 comprimate, pentru ca mai apoi să fie plasate în ascunzișurile din Chișinău.

De acolo, substanțele urmau să fie preluate, în scopul vânzării lor către alte magazine cu activitate pe internet, care le comandaseră pe o aplicație de comunicare criptată.

La data de 24 noiembrie curent, tânărul a fost reținut chiar în momentul în care plasa drogurile în ascunzișuri, după care în privința acestuia a fost aplicat arestul preventiv pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor PCCOCS. Captura de droguri a fost indisponibilizată, iar investigațiile continuă pentru tragerea la răspundere a altor membri ai grupului infracțional, inclusiv liderul acestuia care actualmente se sustrage de la urmărirea penală, în statele Uniunii Europene”, anunță oamenii legii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.