VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Droguri în valoare de 1,2 milioane de lei, ridicate în Capitală: Un tânăr de 30 de ani, reținut

Activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani din Chișinău, specializat în comercializarea online a diferitor tipuri de droguri, a fost destructurată de oamenii legii.

Activitatea infracțională a acestuia a fost monitorizată timp de două luni.

Polițiștii au stabilit că drogurile erau procurate prin intermediul aplicației „Telegram”, iar altele de către consumatorii finali şi diferiţi intermediari prin metoda tranzacţiilor prin rețelele de plăţi electronice. Banii erau transmiși pe conturile sistemului de plăţi electronice, apoi transferaţi pe alte conturi curente înregistrate după diferite bănci care activează pe teritoriul Republicii Moldova”, precizează oamenii legii.

În urma perchezițiilor la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 450 de  grame de substanță solidă de culoare albă asemănătoare cu cocaină, telefoane mobile și alte obiecte care vor servi ca probe în cadrul cauzei penale.

Un gram de cocaină era vândut de suspect cu 180 de dolari.

Valoarea totală a drogurilor ridicate constituie 1.200.000 de lei.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.