VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dragoș Galbur, candidatul PNM pentru funcția de primar al Capitalei: Vreau un Chișinău mai bun!

Dragoș Galbur este candidatul Partidului Național Moldovenesc (PNM) pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, președintele PNM menționează că vrea să transforme capitala într-un spațiu unde inovația se împletește cu istoria.

„Vreau un Chișinău care pulsează de viață modernă! Un Chișinău cu care se mândrește fiecare locuitor. Am planuri concrete, viziuni detaliate și determinarea de a pune Chișinăul pe harta Europei ca un oraș unde tradiția întâlnește ziua de mâine. Vreau un Chișinău mai bun!”, a declarat candidatul PNM.

Reamintim că pe 19 septembrie 2023 începe perioada de depunere a documentelor pentru înregistrare candidaților la alegerile locale generale din 5 noiembrie curent, pentru circumscripțiile de nivelul al doilea (primari ai mun. Chișinău și Bălți, consilieri în consiliile municipale Chișinău și Bălți și în consiliile raionale).

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.