VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Două poduri încrucișate vor fi construite în municipiul Chișinău

Două poduri încrucișate urmează a fi construite pe drumul M1 Frontiera cu România-Leușeni-Chișinău-Dubăsari-Frontiera cu Ucraina. Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) a anunțat la 11 august că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea celor două noduri rutiere.

Un pod va fi în proximitatea str. Petricani din mun. Chișinău cu asigurarea accesului către s. Ghidighici. Celălalt va fi în proximitatea drumului local L456 M1-Grătiești-Hulboaca și va asigura accesul de perspectivă spre str. Bucovinei din mun. Chișinău.  

Astfel, urmează încheierea contractului cu Institutul Municipal de Proiectări „CHIȘINĂUPROIECT” în asociere cu S.R.L ,,INJPROIECT”, cu privire la proiectarea nodurilor rutiere pe drumul public M1 km 95,278 și km 99,626.  

Potrivit ASD, șoseaua de centură a mun. Chișinău, este tranzitată zilnic de un număr de peste 30,000 de vehicule, ceea ce indică importanța acestor lucrări de infrastructură care vor juca un rol esențial în asigurarea unei circulații fluide și eficiente în zonă, având un impact semnificativ asupra economiei locale și regionale, contribuind la dezvoltarea durabilă a țării.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.