VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dodon, apel către ucraineni: Nu avem nevoie de ajutorul vostru privind Transnistria!

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, a făcut un apel către autoritățile ucrainene, menționând că ”R. Moldova nu are nevoie de ajutorul Ucrainei privind Transnistria”.

Politicianul a avertizat că ”orice pas militar al Ucrainei împotriva regiunii transnistrene va fi agresiune armată asupra Moldovei.

Suntem într-o situație foarte periculoasă. Mă adresez vecinilor ucraineni care ne sunt frați: Nu avem nevoie de ajutorul vostru privind Transnistria! Ocupați-vă de problemele voastre. Cu Transnistria vom rezolva independent situația, este teritoriul nostru și țara noastră. Vom rezolva problema pașnic. Orice pas din partea Ucrainei împotriva Transnistriei va fi o agresiune asupra Moldovei”, a declarat Dodon.

Ministerul rus al Apărării a anunțat astăzi, că Ucraina s-ar pregăti să efectueze o provocare împotriva Transnistriei în viitorul apropiat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.