VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ 3 pietoni au decedat în accidente rutiere, în prima lună a anului

De la început anului, pe teritoriul R. Moldova au avut loc 9 accidente rutiere în care pietonii au traversat neregulamentar, informează Poliția.

Astfel, în luna ianuarie, trei pietoni au decedat din cauza faptului că au traversat strada în locuri nepermise, iar șase au fost traumatizați.

Oamenii legii îndeamnă pietonii să nu traversați strada atunci când se apropie un autovehicul cu regim prioritar de circulație, să nu traversa partea carosabilă prin fața sau prin spatele mijlocului de transport public în stații.

De asemenea, Poliția îndeamnă pietonii să traverseze doar pe unde este permis, să scoată căștile, să nu se uite în telefon atunci când traversează strada, iar părinții să țină copiii de de mână.

Persoanele care traversează strada neregulamentar sunt sancționați cu o amendă de 300 de lei.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.