VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dan Olaru: Nu mi-am spus ultimul cuvânt

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este arcașul Dan Olaru, primul sportiv din R. Moldova care a obținut calificarea la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

„Acum am ajuns la maturitate sportivă, mă simt foarte bine în Franța și sper să pot obține un rezultat cât mai important la Olimpiadă”, susține sportivul de 27 de ani. De asemenea, Dan Olaru povestește despre începuturile sale în sport.

„La început, știam ceva despre arcuri, doar datorită lui Rob Hood, apoi, am îndrăgit acest sport și au început să vină și rezultatele”, mai adaugă Dan Olaru.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.