VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Consilier municipal: Rușii au nevoie de o conducere la Chișinău pe care să o poată influența în interesul lor

”Primarul Capitalei, Ion Ceban ar putea să câștige un nou mandat de primar și să candideze apoi la alegerile prezidențiale”. Această opinie a fost exprimată în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei de Ion Cebanu, fruntaș PL și consilier municipal liberal.

”În condițiile în care Ion Ceban își propune perspective mai mari, căci și-a creat un partid, el va avea tot interesul să obțină un procent mai mare în capitală pentru a avea o platformă de lansare la alegerile prezidențiale în concurență cu Maia Sandu. Candidații implicați în alegerile locale din Chișinău vor fi nevoiți să țină cont de geopolitică”, a menționat Ion Cebanu.

Totodată, consilierul municipal subliniază că Federația Rusă are nevoie de o conducere la Chișinău pe care să o poată influența în interesul lor.

Rușii au nevoie de o conducere la Chișinău pe care să o poată influența în interesul lor, care se va rezuma la: a nu permite Ucrainei să domine zona și să stabilească un sistem de securitate bine conturat”, a mai subliniat Ion Cebanu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.