VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Circa 18.000 de puieți de stejar și salcâm, plantați la Ialoveni. Maia Sandu: Vă îndemn să vă alăturați campaniei de împădurire!

A fost dat start campaniei de împădurire din această toamnă. Astfel, în apropiere de comuna Răzeni, Ialoveni, ieri, 11 noiembrie, au fost plantați 18.000 de puieți de stejar și salcâm, pe aproape 4 ha de teren.

La acțiune a participat șefa statului, alături de colegii săi de la Președinție, localnici, elevi de la liceul din sat, reprezentanți ai Delegației UE în Moldova și angajați ai întreprinderii silvice.

Vă îndemn să participăm, în următoarele săptămâni, la efortul de plantare în cât mai multe localități din țară. Pădurea înseamnă locuri mai frumoase, resurse mai multe de apă și un mediu sănătos”, a îndemnat președinta.

Harta terenurilor pentru întreaga campanie de împădurire din această toamnă (noiembrie-decembrie) poate fi accesată aici.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.