VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Cereau până la 10.000 de dolari pentru a transporta ilegal ucraineni în Moldova: Afacerea pusă la cale de doi bărbați din Slobozia

Doi bărbați din Slobozia au fost reținuți, după ce au organizat transportarea intrarea ilegală în Moldova a opt ucraineni, prin stânga Nistrului.

Potrivit declarațiilor, pentru serviciile ilegale prestate în perioada 2022-2024, cei doi bărbați – tată și fiu cu vârste de 55 și 30 de ani – percepeau taxe cuprinse între 5.000 și 10.000 de dolari per persoană, după ce le recrutau pe rețelele de socializare.

Persoanele din Ucraina au vârste între 30 și 52 de ani și sunt originare din Dnepr, Harcov, Nicolaev, Ternovca, Mariupol, Zaporojie. 

Cei doi, membri ai unui grup infracțional, conduceau două mașini cu persoanele din Ucraina, atunci când au fost opriți în Botanica, Chișinău, unde au și fost reținuți de către polițiștii de frontieră, cu sprijinul inspectorilor INSP.  

Odată cu reținerea acestora pentru 72 de ore, oamenii legii au ridicat și cele două automobile folosite la transportarea ucrainenilor, precum și telefoanele mobile folosite în comunicarea infracțională și alte probe.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.