VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Bulevardul Renașterii Naționale a fost reabilitat: Cum arată acum

Bulevardul Renașterii Naționale din orașul Chișinău a fost reparat după o nouă tehnologie. Despre aceasta anunță edilul Capitalei, Ion Ceban, care a publicat și imagini surprinse cu drona.

Bulevardul Renașterii Naționale după reabilitare cu asfalt pe carosabil de tip slarisil. Anterior, de-a lungul întregului bulevard, pe ambele sensuri de deplasare, au fost schimbate bordurile. Urmează să fie reabilitate şi trotuarele. Lucrăm împreună pentru un oraș frumos și confortabil!”, a anunțat acesta.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.