VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Atac terorist cu bombă în apropierea sediului Parlamentului, la Ankara

O explozie puternică a răsunat duminică în capitala Turciei, în apropierea Parlamentului din Ankara, care urma să deschidă o nouă sesiune de lucru.

Agențiile de presă din Turcia citate de  Associated Press transmit că explozia a avut loc în apropierea clădirii Parlamentului, din capitala Ankara, care se află lângă Ministerul de Interne, iar la scurt timp după au fost auzite și focuri de armă.

La fața locului au fost desfășurate numeroase vehicule de poliție şi ambulanțe.

Ministrul de Interne al Turciei, Ali Yerlikaya, a declarat că este vorba de un atentat terorist, bomba fiind transportată de către un vehicul comercial la poarta Ministerului Afacerilor Interne.

Unul dintre teroriști s-a aruncat în aer detonând bomba, iar celălalt a fost neutralizat de forțele de intervenție“, a declarat oficialul guvernamental.

Ministrul a mai precizat că cel puțin două persoane, ofițeri de poliție, au fost rănite în urma exploziei. Atentatul terorist a avut loc cu doar câteva ore înainte de reluarea activității Parlamentului, după vacanța de vară.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.