VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Andrei Spînu, despre alegerile din Chișinău: Ion Ceban nu mai trebuie să rămână în funcție

”Actualul primar al Capitalei, Ion Ceban, nu mai trebuie să rămână în funcție pentru că servește o altă țară”. De această opinie este Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, Andrei Spînu a subliniat că PAS va depune toate eforturile pentru ca actualul edil al Capitalei să nu mai câștige un mandat la următoarele alegeri.

”În ceea ce privește alegerile din Chișinău, problema e cum le câștigăm. E clar că actualul primar nu mai trebuie să rămână în funcție din mai multe motive, inclusiv că el mai probabil, servește o altă țară,” a declarat Andrei Spînu.

Întrebat dacă și-ar dori să devină primar al Capitalei, ministrul a răspuns: ”Andrei Spînu nu vrea ca Ion Ceban să mai câștige un mandat”, a răspuns Spînu.

Totodată, ministrul a subliniat că soluția PAS pentru a lupta cu trădătorii de țară este să rămână consolidați.

Cred că toată lumea înțelege cine sunt oponenții noștri. O parte dintre aceștia a fugit din țară, alții de pe aici încearcă să cumpere democrația și protestele. E clar că bandiții și hoții vor să revină la putere. Soluția noastră e să rămânem consolidați. Mi-e teamă să mă gândesc ce ar fi dacă la putere ar veni unii trădători de țară. Ei ar trăda țara fără scrupule și am avea un guvern-marionetă al unui regim care poartă război în Ucraina”, a mai declarat Andrei Spînu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.