VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ „Am învățat din mers și acum suntem campioni.” Serghei Malenchi – Pe Aripile Sportului

Președintele clubului Nistru Chișinău Futsal, Serghei Malenchi, este invitatul emisiunii „Pe Aripile Sportului”. „Adunăm leu cu leu de la partenerii noștri și încercăm să supraviețuim”, susține acesta.

Serghei Malenchi vorbește despre situația la zi din futsalul moldovenesc și cât de multe lucruri ar trebui schimbate, pentru a fi înregistrate progrese, la nivel național. În această vară, Nistru Chișinău va reprezenta Republica Moldova în Liga Campionilor. „Nu ne interesează locul doi, vom da totul să fim primii și să continuăm în Liga Campionilor”, mai adaugă președintele de la Nistru.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.