VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ 14 kg de marijuana, ridicate de polițiști la Cahul: Pe piața neagră, captura de droguri ar costa circa trei milioane de lei

14 kg de marijuana au fost ridicate de oamenii legii la Cahul. Potrivit estimărilor, pe piața neagră, captura de droguri ar costa circa trei milioane de lei.

Potrivit datelor din dosar, cei doi suspecți reținuți au vârste de 36 și 37 de ani. Aceștia au pus pe roate o schemă de acumulare a drogurilor din sudul republicii, care erau puse ulterior în vânzare pe internet, iar o altă parte era comercializată în statele UE.

Poliția anunță că o cantitate de droguri de 6 kg a fost ridicată în timp ce o transportau din Cahul spre Vulcănești, la 15 februarie curent, pentru ca ulterior să fie pusă în vânzare.

Trebuie menționat și faptul că bagajul în care erau transportate drogurile fusese stropit cu benzină, astfel încât să nu fie detectat de câinii de serviciu. Ulterior, au urmat percheziții la domiciliile acestora, unde au fost ridicate alte 8 kg de marijuana. De asemenea, au fost ridicați 1.300 USD, 1.800 EUR care ar proveni din activitate infracțională, râșniță folosită la prepararea drogului pentru consum și un aparat de vidare a ambalajelor cu droguri. Urmare a reținerii acestora, procurorii au obținut plasarea lor în arest preventiv pentru 30 de zile”, anunță oamenii legii.

În continuare, ofițerii antidrog ai INI, sub conducerea procurorilor PCCOCS, desfășoară investigații pentru localizarea și reținerea complicilor acestora.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.